Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vakuové trubicové kolektory WESTECH a jejich skutečná, ověřená kvalita

Firma TEMPNER SOLAR SYSTEMS s.r.o., jako autorizovaný prodejce kolektorů WESTECH, uvedla na trh v rámci programu „Zelená úsporám“ před dvěma lety osvědčené solární vakuové trubicové kolektory typu HEAT PIPE - SP-S58/1800A.

Nainstalovali jsme více jak 300 solárních systémů naší značky ALPHASOL s těmito kolektory. Za tuto dobu se potvrdila vysoká spolehlivost a kvalita těchto vakuových trubicových kolektorů WESTECH. Bezkonkurenční cena, 10letá záruční doba a zejména jejich vysoký zisk v obdobích, kdy sluneční svit nedosahuje takové intenzity, řadí tyto vakuové trubicové kolektory mezi nejlepší na Českém a Slovenském trhu.

Pro názornost uvádíme jeden příklad:
Dne 28. ledna 2012 nás navštívili zákazníci z Uherského Hradiště, kteří mají nainstalovány tzv. ploché kolektory od nejmenovaného dodavatele z oblasti Kroměříže. Jaké však bylo jejich překvapení a zároveň zklamání, když zjistili, že naše vakuové trubicové kolektory WESTECH® v tento den, kdy svítilo slunce a venkovní teplota byla -5 °C, vykazovaly teplotní údaj na kolektoru 41 °C. Naproti tomu jejich ploché kolektory, dle jejich informací, vykazovaly ve stejný den teplotu na kolektoru pouze do 5 °C.

 
Autentický ukazatel teploty ze dne 30.1. 2012
Autentický ukazatel teploty ze dne 30. 1. 2012

Tito zákazníci vážně zvažují výměnu plochých kolektorů za naše vakuové trubicové kolektory WESTECH. Není to pouze ojedinělý případ, kdy v době programu „Zelená úsporám“ nainstalovaly firmy zákazníkům solární systémy velmi nízké kvality a neznámého původu. Tyto solární systémy ani zdaleka nedosahují deklarovaných parametrů.

Naše kolektory WESTECH se také velmi dobře osvědčily i v horských podmínkách. Sníh propadá a dobře sjíždí z trubic. Absorpční plocha je čistá a umožňuje tak systému pracovat. Systém začne fungovat již v ranních hodinách, kdy přijímá sluneční záření z nízké polohy slunce a východní orientace.

Firma TEMPNER SOLAR SYSTEMS s.r.o. již dlouhodobě potvrzuje své vysoké kvality, založené na důvěře a spokojenosti zákazníků. Naší nejlepší reklamou jsou spokojení zákazníci a jejich vzájemné reference o našich solárních systémech značky ALPHASOL.

 

Vakuové trubicové kolektory WESTECH v zimním období, venkovní teplota -25 °C

Vakuové trubicové kolektory WESTECH v zimním období, venkovní teplota −25 °C, obr. 2
Vakuové trubicové kolektory WESTECH v zimním období, venkovní teplota −25 °C, obr. 3
 
Vakuové trubicové kolektory WESTECH v zimním období, venkovní teplota −25 °C, obr. 1
 
 
Reklama